header-4header-4

Duurzame vloerverwarming

Een heerlijke verwarmde vloer, duurzaam bezig zijn en ook nog eens maandelijks energiekosten besparen? Kies voor een duurzame vloerverwarming. Ook geniet u van een zichtbaar groter woonoppervlak, want de ouderwetse zichtbare radiatoren zijn niet meer nodig. Duurzame vloerverwarming biedt alleen maar voordelen!

Becking Tegels en Vloeren levert een duurzame vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. De overheid wil uiteindelijk alle woningen van het gas af. Gas zorgt namelijk voor onder andere een hoge CO2-uitstoot. Warmtepompen zijn hiervoor dé oplossing. Onze (Daikin) warmtepompen leveren een lage CO2-uitstoot en kenmerken zich door hoge kwaliteit en lange levensduur.

Hoe werkt het?

Duurzame vloerverwarming is zowel geschikt voor bestaande als nieuwbouwwoningen. Bij bestaande woningen kan een CV-ketel relatief gemakkelijk vervangen worden door een warmtepomp zonder dat er veel extra installatiewerk verricht hoeft te worden.

In tegenstelling tot CV-ketels maken warmtepompen geen of minder gebruik van gas, maar wordt warmte opgewekt met behulp van electriciteit. U kunt een warmtepomp het beste vergelijken met een koelkast. Een koelkast zorgt ervoor dat de ruimte in de koelkast koel blijft; een warmtepomp zorgt dat een ruimte (of woning) verwarmd wordt.

Wat betreft de vloerverwarming blijft de aanleg en werking hetzelfde. De warmte-elementen onder uw vloer worden met behulp van de warmtepomp verwarmd, wat voor een mooie gelijke warmteverdeling zorgt. Heeft u nog geen vloerverwarming in uw bestaande woning? Dan kan de vloerverwarming eenvoudig in uw bestaande vloer worden gefreesd. Niet alle tegels en andere vloeren zijn echter even geschikt voor vloerverwarming. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren.

 

 

Totaaloplossing

Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van verwarmingen en tegelwerk, nemen wij u de totale (installatie)zorgen uit handen. Dat is uniek in deze branche. Normaal gesproken moet u eerst bij een warmtepomp-dealer langs en daarna elders tegels uitzoeken. Vervolgens moet een installateur het installatiewerk uitvoeren en de tegelzetter de tegels leggen. 

Wij doen dit anders. Wij verzorgen voor u het totale pakket. Van advies bij het kiezen van het soort tegels, het type verwarming en de warmtepomp tot het bepalen van de verwarmingslocatie. Daarna verrichten onze specialisten het montage-, installatie- en tegelwerk. Wij gaan pas weg als u er warmpjes bij zit. Ontzorging van A tot Z. 

 

Uw project

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het aanleggen van duurzame vloerverwarming? Omschrijf kort uw project. Wij zorgen dat u binnen een week een plan van aanpak, doorlooptijd en prijsvoorstel ontvangt.

[unex_ce_button id="content_a4rz7pi01,column_content_tuzl9p7hg" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#4ac100" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/offerte-aanvragen/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]OFFERTE AANVRAGEN[/ce_button]