header-4header-4

Tegels kopen?

Met een ruim assortiment van verschillende tegels is Becking Tegels en Vloeren de absolute specialist op het gebied van vloer- en wandtegels. Of u nu op zoek bent naar grootformaat tegels, houtlooktegels, tegels gelegd in visgraatverband of hoogglans wandtegels voor in de badkamer? Wij hebben het allemaal direct en uit voorraad leverbaar. Tegen zeer scherpe prijzen.

Lage prijs, hoge kwaliteit

Door slim in te kopen kunnen wij onze tegels aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast zijn wij dealer van uitsluitend A-kwaliteit merken. Oftewel: Lage prijs, hoge kwaliteit. Hieronder een kleine selectie van de A-merken die wij verkopen.

           
               

Totaaloplossing

Wij doen meer dan alleen verkoop van tegels. Wij kunnen namelijk ook specialisten bieden in installatie van duurzame vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Ook het leggen of zetten van tegels bieden wij veelvuldig aan.

U hoeft dus niet van tegelverkoper naar tegelzetter of installateur om uiteindelijk de gewenste vloer gelegd te krijgen. Maar alles onder één dak.

Uw project

Bent u op zoek naar een partij die kan helpen bij uw nieuw- of verbouwproject? Omschrijf kort uw project. Wij zorgen dat u binnen een week een plan van aanpak, doorlooptijd en prijsvoorstel ontvangt.

[unex_ce_button id="content_a4rz7pi01,column_content_yp8os3t6l" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#46c900" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/offerte-aanvragen/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]OFFERTE AANVRAGEN[/ce_button]