header-4header-4

Tegelzetten

Het juiste tegelwerk kiezen is niet gemakkelijk. Er zijn honderden verschillende soorten vloertegels, keukentegels, wandtegels en badkamertegels. Groot en klein, dik en dun. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende motieven en uitstralingen.

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en beschikken over een ruim aanbod tegels. Op basis van uw wensen kunnen wij een passend advies uitbrengen. Door goede samenwerkingen met verschillende leveranciers kunnen wij in principe elk type en grootte tegel leveren. 

Tegelzetter nodig?

Oké, de tegels zijn gekozen... En nu nog een professional vinden die de tegels op een nette manier kan zetten of leggen.

Ook hier kunnen wij in voorzien. Onze tegelzetters hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben vele tegelzetprojecten netjes en succesvol afgerond. Ons werk kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking. En dat tegen scherpe tarieven.

Totaaloplossing

Wij doen meer dan alleen verkoop van tegels en het zetten. Wij kunnen namelijk ook specialisten bieden in installatie van duurzame vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp.

U hoeft dus niet van tegelverkoper naar tegelzetter of installateur om uiteindelijk de gewenste vloer gelegd en vloerverwarming geïnstalleerd te krijgen. Maar alles onder één dak.

Uw project

Op zoek naar een partij die u kunt helpen bij een nieuw- of verbouwproject? Omschrijf kort het project. Wij zorgen dat u binnen een week een plan van aanpak, doorlooptijd en prijsvoorstel ontvangt.

[unex_ce_button id="content_a4rz7pi01,column_content_vl2b2h7ic" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#33cc00" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/offerte-aanvragen/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]OFFERTE AANVRAGEN[/ce_button]