Luxe badkamers & sanitair

De badkamer, waar iedereen de dag begint. Lekker wakker worden onder de douche of heerlijk lang relaxen in bad na een lange drukke dag. Mooi sanitair is de eyecatcher in een badkamer of toilet en zorgt in combinatie met de keramische stijl voor een totaal concept. Een ruimte creëren waar sanitair en keramiek één worden en waar u uw dag fijn kan beginnen.

Begin of eindig de dag in je eigen luxe badkamer

In onze showroom staan prachtige badkameropstellingen met verschillende stijlen sanitair in combinatie met bijpassend keramiek. Loop er samen met één van onze verkopers door heen voor goed advies. Of kom zelf ideeën opdoen om de beste samenstelling te bepalen voor uw droombadkamer.

Bekijk onze badkamer projecten

Laat u inspireren door een aantal projecten gerealiseerd door Becking & Tegels en doe inspiratie op voor u eigen woning. Wilt u meer inspiratie op doen? Kom gerust langs in onze showroom!

Ontdek betaalbare en luxe badkamers in Wierden

Ons luxe assortiment badkamers en sanitair in Wierden is niet alleen functioneel, maar ook de eyecatcher in jouw badkamer of toilet. We begrijpen dat mooi sanitair essentieel is voor het totale badkamerplaatje. Bij Becking Tegels & Vloeren streven we ernaar een ruimte te creëren waar sanitair en keramiek samensmelten, zodat je de dag in alle rust kunt beginnen.

Badkamer renoveren of verbouwen in Wierden?

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Wierden? Zoek niet verder! Of je nu droomt van een moderne oase of een meer traditionele uitstraling, wij zijn hier om je te begeleiden. Onze deskundige medewerkers bieden persoonlijk advies, zodat jouw badkamer niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij jouw levensstijl. Breng een bezoek aan onze showroom in Wierden, laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. Wij staan voor je klaar om je droom werkelijkheid te maken!

Badkamer showroom Wierden

In onze showroom in Wierden presenteren we prachtige badkameropstellingen met verschillende stijlen sanitair, perfect gecombineerd met bijpassend keramiek. Neem de tijd om samen met een van onze vriendelijke verkopers de showroom te verkennen en persoonlijk advies te ontvangen. Of kom gewoon langs om zelf ideeën op te doen en de optimale samenstelling voor jouw droom badkamer te ontdekken.

Bij Becking Tegels & Vloeren begrijpen we dat de badkamer een essentiële plek is, en daarom streven we ernaar hoogwaardige, luxe oplossingen te bieden die jouw badkamer omtoveren tot een oase van comfort en stijl. Begin of eindig je dag in je eigen luxe badkamer, gerealiseerd door Becking Tegels & Vloeren in Wierden.