Hotel chique badkamer met wit en zwart marmer

Betreed de weelderige wereld van luxe in deze hotel-chique badkamer! Een samensmelting van twee prachtige soorten marmer, subtiele wasmachines verborgen in een op maat gemaakt wandmeubel, en een strak spanplafond komen samen om een ongeëvenaarde ruimte te creëren.

Op de vloer pronken Marquina Gold en Calacatta marmer in maten 60×120 en 120×120, en creëren ze een betoverend contrast. Het maatwerk wandmeubel, met een verborgen verrassing voor de wasmachines, voegt een naadloze mix van functionaliteit en stijl toe.

Donkere elementen in het meubilair voegen een vleugje mysterie toe, als schaduwen die dansen op de grens van het onbekende. Deze badkamer is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een rustige oase van comfort. Het nodigt je uit om je even terug te trekken en te genieten van de perfecte balans tussen design en gemak. Hier wordt een simpel bad nemen een moment van pure luxe.

Enthousiast geworden?

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. We een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels, vloeren en sanitair. In deze video krijg je een beeld van onze showroom in Wierden.