Sfeervolle badkamer met zig-wood en linnen taupe tegels

In samenwerking met MMT Bouw mochten we deze warme en uitnodigende badkamer realiseren. Het is echt een pareltje van vakmanschap en design. We kozen voor zig-wood in de doucheruimte, wat zorgt voor een unieke, natuurlijke look die geweldig samengaat met de grote 120×120 linnen taupe tegels. Deze combinatie levert een mooi en verfijnd contrast op, waarbij de rustieke charme van het hout prachtig mengt met de elegante, tijdloze uitstraling van de tegels. De warme kleuren en texturen zorgen samen voor een ontspannen en gastvrije sfeer, perfect voor die momenten waarop je even lekker wilt ontspannen en opladen.

Deze badkamer is zoveel meer dan alleen een praktische ruimte; het is een klein toevluchtsoord dat comfort en luxe uitstraalt. We zijn trots op het eindresultaat: een stijlvolle mix van moderne chic en comfort. Dit project laat zien hoezeer we ons inzetten om persoonlijke en unieke ruimtes te creëren die niet alleen aan de wensen van onze klanten voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

Enthousiast geworden?

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. We een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels, vloeren en sanitair. In deze video krijg je een beeld van onze showroom in Wierden.