De badkamertransformatie van Steven en Wigarda

Voor Steven en Wigarda hebben we onlangs de eer gehad om een indrukwekkende transformatie van hun badkamer te realiseren. Dit project kenmerkte zich door het gebruik van de unieke ‘Oxidatio’ tegelserie, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en de manier waarop het elke ruimte kan verfraaien. De toevoeging van ‘Vintage Gold’ tegels, gelegd in een visgraatpatroon binnen de nissen, heeft een extra dimensie van elegantie en klasse toegevoegd aan het algehele ontwerp.

De keuze voor koperen kranen was een weloverwogen besluit om een stijlvol contrast te creëren met de andere elementen van de badkamer. Dit detail werkt harmonieus samen met het zorgvuldig geselecteerde sanitair, waardoor een mooi geheel ontstaat. De combinatie van deze materialen en kleuren geeft de badkamer een luxueuze en toch huiselijke uitstraling.

Dit alles konden we doen dankzij een geweldige samenwerking met Dijkstra Bouw en Sylvester. Samen hebben we een plek gecreëerd die niet alleen mooi en praktisch is, maar ook een plek waar Steven en Wigarda kunnen ontspannen en genieten.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Benieuwd naar ons brede assortiment in vloeren, tegels en badkamers? Kom gerust langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. Onze verkopers hebben jarenlange productkennis en praktijkervaring en kunnen u zodoende een advies geven waar u echt wat aan hebt.

Gratis adviesgesprek?

Mik staat klaar om je helpen!