Prachtig buitenverblijf met een keramische visgraat vloer

In dit prachtige buitenverblijf worden de ogen direct getrokken naar de schitterende grote tegels van 80×80 in de kleur ’titanio grijs’. Deze tegels vormen een perfecte match met de keramische visgraat vloer van 20×120.

Een bijzondere toevoeging aan het geheel zijn de hexagonale tegels, vervaardigd uit hetzelfde grijze materiaal. Deze hexagonale vormen voegen een speels element toe aan de ruimte, terwijl ze toch een gevoel van chic en sereniteit behouden. Het samenspel tussen de grote tegels, de visgraat vloer en de hexagonale accenten creëert een harmonieus geheel dat de ruimte een eigentijdse en stijlvolle uitstraling geeft.

Naast de prachtige tegels en vloer, vormen de robuuste houten elementen van het sanitair een prachtige aanvulling op het geheel. Het contrast tussen het grijze tegelwerk en het warme, natuurlijke hout brengt een gevoel van balans en warmte in de ruimte. De combinatie van materialen zorgt voor een uitnodigende en luxueuze sfeer waarin men zich direct thuis voelt.

Enthousiast geworden?

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. We een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels, vloeren en sanitair. In deze video krijg je een beeld van onze showroom in Wierden.