Licht & Slate: Rick en Renate’s Droomvloer

Voor Rick en Renate hebben we hun huis getransformeerd met een schitterende 100×100 slate vloer die perfect past bij hun stijl en de unieke indeling van hun woning. Het natuurlijke daglicht dat door hun ramen schijnt, maakt deze vloer nog mooier en zorgt ervoor dat de ruimte echt tot leven komt.

Deze vloer heeft iets unieks met zijn diagonale patronen, die bij elke stap die je zet een speels effect geven. Het is niet alleen een aanwinst voor hun huis, maar vertelt ook een verhaal van warmte, stijl en comfort.

Bij Becking Tegels & Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap en de mogelijkheid om elk huis een persoonlijke touch te geven. Ben je ook op zoek naar die ene speciale vloer die jouw huis compleet maakt? Kom langs in onze showroom, en samen maken we jouw droom waar.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Benieuwd naar ons brede assortiment in vloeren, tegels en badkamers? Kom gerust langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. Onze verkopers hebben jarenlange productkennis en praktijkervaring en kunnen u zodoende een advies geven waar u echt wat aan hebt.

Gratis adviesgesprek?

Mik staat klaar om je helpen!