Kantoorruimte omgetoverd tot verfrissende badkamer bij BLW Visser

Bij BLW Visser in Enschede hebben we onlangs een bijzondere transformatie voltooid. Een gewone kantoorruimte is omgetoverd tot een verfrissende bedrijfsbadkamer. Voor medewerkers die hun dag energiek beginnen met een fietstocht of andere sportieve activiteiten, biedt deze prachtige ruimte nu de perfecte gelegenheid om zich op te frissen en de dag fris te starten.

In nauwe samenwerking met de eigenaar hebben we een ontwerp gecreëerd dat niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van luxe en ontspanning uitstraalt. De ruimte is rijkelijk uitgerust met grote 90×90 tegels in het patroon van een zilveren waterval, die zowel de wanden als de vloer sieren, en brengt een stukje natuurlijke schoonheid en rust binnen. De elegante, hoge eikenhouten opbergkasten bieden genoeg ruimte voor persoonlijke spullen, terwijl het natuurlijke daglicht dat de ruimte binnenstroomt, zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Deze speciaal ingerichte badkamer is meer dan alleen een plek om je op te frissen; het is een plek waar medewerkers even kunnen ontsnappen aan de drukte van de dag en waar ze de energie vinden om met vernieuwde kracht aan de slag te gaan. Bij BLW Visser geloven we in het belang van welzijn op de werkplek, en deze badkamer is een perfect voorbeeld van hoe we dat in de praktijk brengen. Stap binnen in deze ruimte en begin je werkdag met een dosis energie en een glimlach.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Benieuwd naar ons brede assortiment in vloeren, tegels en badkamers? Kom gerust langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. Onze verkopers hebben jarenlange productkennis en praktijkervaring en kunnen u zodoende een advies geven waar u echt wat aan hebt.

Gratis adviesgesprek?

Mik staat klaar om je helpen!