Landelijk & strak interieur bij Linda en Gert

Waar landelijk en strak bij elkaar komen! Linda en Gert wisten heel goed wat ze wilden, een grote verbouwing van hun woning waarbij 2 werelden bij elkaar kwamen.

De wanden van de sanitaire ruimtes zijn voorzien van de strakke grootformaat Palladiums die met een speels accent in de nis zijn voorzien van een gouden visgraat. Een super mooi plaatje in combinatie met de robuuste waskommen en strakke glaswand.

In de toiletten hebben we gekozen om een Hexagon Copper in de nis terug te laten komen, wat een hotel chique uitstraling in de ruimte naar boven haalt. Om de strakke afwerking over te laten lopen in het landelijke is er gekozen om de hele benedenverdieping te voorzien van de 3 formaten Evoque Carbon. Samen met de prachtige keuken waar het gouden visgraat weer in terugkomt, maakt dit een super gaaf resultaat.

Wij zijn trots dat we dit hebben mogen realiseren, heel veel plezier van jullie nieuwe woning.

Enthousiast geworden?

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Wierden en laat je inspireren. We een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels, vloeren en sanitair. In deze video krijg je een beeld van onze showroom in Wierden.