Keramisch parket visgraat

A-kwaliteit visgraat vloeren

Keramisch visgraat parket

specialist in het leggen en adviseren

Keramisch parket visgraat

Becking Tegels en Vloeren is een specialist in het leggen en adviseren van keramische visgraat vloeren. Een keramische visgraat vloer is de laatste jaren erg populair en kan met verschillende stijlen worden gecombineerd. Bij een landelijke wooninrichting creëert een keramische visgraat vloer een warme en chique uitstraling. Maar deze vloer kan ook goed gecombineerd worden met een modern en strak interieur. Door het levendige effect van de vloer raakt u niet uitgekeken en blijft hij u jarenlang gelukkig maken.

ALTIJD DE RUIMSTE KEUZE

Keramisch parket visgraat

Becking Tegels en Vloeren is een specialist in het leggen en adviseren van keramische visgraatvloeren. Een keramisch visgraatvloer is de laatste jaren heel populair en kan met verschillende stijlen worden gecombineerd. Bij een landelijke wooninrichting zorgt het voor een warme en chique uitstraling, maar het kan ook heel goed gecombineerd worden met een modern strakke inrichting van uw woning. Door het levendige effect van de vloer raakt u niet uitgekeken en blijft hij uw jarenlang gelukkig maken.

Keramisch visgraat parket

Keramisch houtlook

Keramisch houtlook is één van de trends die de laatste jaren erg populair is. Naast de keramische visgraat is de houtlook ook in een strakke rechte lijn te leggen. Ook worden de keramische planken in de natte ruimte of het toilet op de wanden gehanteerd. In combinatie met bijvoorbeeld een grote keramische betonlook, worden er twee stijlen samen gebracht die goed samen gaan. Door onze expertise en ervaring met keramisch parket kunen wij u een passend advies geven. U bent van harte welkom om uw vrijblijvend te laten adviseren en inspiratie op te doen bij ons in de showroom. Of neem direct contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Keramische visgraat houtlook interieur

Bekijk onze projecten

Laat u inspireren door een aantal projecten gerealiseerd door Becking & Tegels en doe inspiratie op voor u eigen woning. Wilt u meer inspiratie op doen? Kom gerust langs in onze showroom!

A-kwaliteit merken

RUIM ASSORTIMENT

Keramisch visgraat in allerlei kleuren en maten

Wij beschikken over meerdere soorten keramisch visgraat en kunnen deze schitterende vloeren direct leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Kom vrijblijvend langs voor inspiratie of neem maak online een afspraak via de knop hier onder.